Ξεκίνησε η δίκη της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Ερωτήματα στα θύματα της επίθεσης θέλει να απευθύνει ο 46χρονος δράστης – Περισσότεροι από 15 μάρτυρες κατηγορίας αναμένεται να καταθέσουν



Λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιουνίου έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Στα Δικαστήρια της Φλώρινας βρίσκεται αρκετός κόσμος αλλά και ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, ενώ γίνεται έλεγχος σε όσους εισέρχονται στην δικαστική αίθουσα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αναμένεται να καταθέσουν περισσότεροι από 15 μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ των οποίων τα θύματα της αιματηρής επίθεσης, εργαζόμενοι της ΔΟΥ Κοζάνης, αστυνομικοί, καθώς και πολίτες που παραβρέθηκαν στο αιματηρό συμβάν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η απολογία του 46χρονου δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR πριν οριστεί από το δικαστήριο συνήγορος υπεράσπισης για τον ίδιο, εκδήλωσε την επιθυμία να υπερασπιστεί τον εαυτό του χωρίς εκπροσώπηση δικηγόρου, καθώς επίσης και να απευθύνει ερωτήματα στα θύματα της επίθεσης.

Το KOZANILIFE.GR βρίσκεται και σήμερα στη Φλώρινα για να σας μεταδώσει κάθε νεότερο για την υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.