Επίσκεψη του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Θωμά Νέστορα στο Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη πραγματοποίησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, συγχαίροντας και από κοντά τον κ. Γενικό, ευχήθηκε καλή και αποτελεσματική θητεία στα νέα του αυξημένα καθήκοντα προκειμένου να διασφαλιστούν στο έπακρο οι συνθήκες ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα ότι ο Δήμος Καστοριάς συμβάλει πάντοτε ενεργά, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, τόνισε πως με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορούμε πάντοτε να πετυχαίνουμε τους στόχους, διατηρώντας την ευνομία στη Δυτική Μακεδονία και την ύψιστη παροχή ασφάλειας στους κατοίκους της.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.