Νέα άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση, επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας – Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά



Στις 7 θα πραγματοποιηθεί σήμερα η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και σε αυτή εκτός από τον Βασίλη Κικίλια θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ενημέρωση αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας και την μουσική στην εστίαση καθώς σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας. «Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή περιμένουμε την εισήγηση της για τη διεύρυνση του ωραρίου και της μουσικής στους εξωτερικούς χώρους», υπενθύμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Αριστοτελία Πελώνη. «Νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία» ανέφερε χαρακτηριστικά, και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας, η πλήρης κατάργησή του αναμένεται αργότερα, στο τέλος του μήνα-αρχές του επόμενου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει κατά μία ώρα πιο ελαστικό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά πλέον από τη 01:30 τη νύχτα και όχι από τις 12:30.

Τέλος, αναμένεται να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις θα αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.