1η Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021



«Ακούσατε, ακούσατε… την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, το τρίκυκλο του κυρ-Ευσέβιου, θα βρίσκεται στο πάρκο Ι. Χρηστίδη, στις 11.00 το πρωί. Στολίστε τα ποδήλατά σας με χρωματιστές κορδέλες, βάλτε στο καλαθάκι σας ένα αγαπημένο βιβλίο, στην πλάτη τα σακίδιά σας και μην ξεχάσετε… να έχετε μαζί τα όνειρα και την φαντασία σας. Σας περιμένουμε όλους, να φτιάξουμε παραμύθια και να επιδιορθώσουμε όνειρα!»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας συνεχίζει και φέτος, τις Πλανόδιες Χαριστικές Βιβλιοθήκες που θα πραγματοποιούνται Κυριακές σε πάρκα της πόλης. Η 1η Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη θα φιλοξενηθεί στο πάρκο Ι.Χρηστίδη. Παρακαλούνται όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν το όνομα και το τηλέφωνό τους, μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου στο τηλέφωνο της Δ.Β.Π 2463055179.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης της Covid-19.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η Πλανόδια Χαριστική Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 20 Ιουνίου, στο ίδιο πάρκο, την ίδια ώρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.