Συνελήφθη από τη Θηροφυλακή επ΄αυτοφώρω 60χρονος άνδρας στην Ποντοκώμη Κοζάνης την ώρα που έλεγχε τις συρμάτινες παγίδες του και τοποθετούσε νέες



Σήμερα, Δευτέρα 07 Ιουνίου, σε περιοχή κοντά στην κοινότητα Ποντοκώμης, η “αστυνομία της φύσης” δηλαδή οι άντρες του σώματος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατάφεραν να συλλάβουν επ΄αυτοφώρω έναν 60χρονο άνδρα, που εργαζόταν ως βοσκός, την ώρα που έλεγχε τις συρμάτινες παγίδες του και τοποθετούσε νέες.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες και μετά από συντονισμένη επιχείρηση οι θηροφύλακες με έδρα την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν. Άμεσα κατέφθασαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και δρομολόγησαν την υπόλοιπη διαδικασία.

Ο ύποπτος, αφού κατέθεσε με τη συνδρομή διερμηνέα, κρίθηκε προφυλακιστέος από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το έργο του σώματος Θηροφυλακής είναι αθόρυβο αλλά πολύ ουσιαστικό. Οι χιλιάδες έλεγχοι και οι αλλεπάλληλες επιτυχίες, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την άμεση ανάγκη ενίσχυσής του με ακόμη περισσότερους πόρους.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για άλλη μία φορά.

Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.