Euro 2020: Αφιέρωμα 1ου και 2ου ομίλου



Στη Ρώμη θα αρχίσει το euro2020, με την Ιταλική πρωτεύουσα και το Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν να φιλοξενούν τα παιχνίδια του 1ου ομίλου. 

 

Α’ Ομιλος: Μια Ιταλία χωρίς Μπουφόν 

Ιταλία 

 Η μεγάλη απούσα στο Παγκόσμιο του 2018, έδωσε έπειτα τα ηνία στον Μαντσίνι, που για την ώρα έχει το καλύτερο ποσοστό νικών μεταξύ όλων των Ιταλών προπονητών. Πλεονεκτεί γιατί θα παίξει όλα τα ματς του ομίλου εντός έδρας.

Εκτίμηση: Η Ιταλία θα περάσει τον όμιλο, αλλά το παρελθόν δείχνει ομάδα που δεν φορτσάρει από την αρχή, έτσι το 1.60 για την 1η θέση είναι επίφοβο. Μοιάζει αρκετά καλύτερο το 1.85 στο ενδεχόμενο να είναι εκείνη που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ στον όμιλό της. Στα προκριματικά η αμυντική λειτουργία ήταν άψογη. Στο 5.50 να αποκλειστεί στα πέναλτι, για την Ιταλία μιλάμε άλλωστε!
Στοιχήματα Παικτών: Μετά από πολλά χρόνια χωρίς τον Μπουφόν στην ενδεκάδα της και με τον 22χρονο Ντοναρούμα να ετοιμάζεται για βασικός. Καταλύτες στο παιχνίδι της το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, Ζορζίνιο-Βεράτι. Για βασικός προορίζεται ο 36χρονος στόπερ Κιελίνι, που μπορεί να έχει την εμπειρία αλλά έχει χάσει σε ταχύτητα. Ετσι το 15.00 να είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κάρτες στην ομάδα του δεν είναι κακό για fun bet. 

 

Τουρκία

 Παραδοσιακά ομάδα με ταλέντο, πάθος αλλά και αναρχία στην άμυνα. Στα προκριματικά πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με τη Γαλλία. Στον πάγκο της κάθεται ο προπονητής που την οδήγησε στην 3η θέση στο Παγκόσμιο του 2002, μιας από τις μεγαλύτερης επιτυχίες στην ιστορία της. 

Εκτίμηση: Αφενός Ιταλοί και Ουαλοί δεν σκοράρουν πολύ, αφετέρου η ίδια εμπλέκεται συχνά σε ματς με αρκετά γκολ. Πρόσφατα το 3-3 με τη Λετονία και η νίκη 4-2 με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το να είναι η ομάδα του γκρουπ με τα περισσότερα γκολ πληρώνει 5 μονάδες. Συνολικά, μπαίνει με καλύτερες συνθήκες από Ουαλία και Ελβετία και μπορεί να πάει στη 2η θέση. Αν το καταφέρει, τότε μάλλον βρίσκει Δανία ή Ρωσία στους «16» και έχει κάθε λόγο να θεωρεί βατή τη διαδρομή μέχρι τα προημιτελικά.  Στο 3.50  αυτή η επιλογή.
Στοιχήματα Παικτών: Γιλμάζ και Γιαζίζι έρχονται από τρομερή σεζόν με τη Λιλ, με τον Τσαλχάνολγου να έρχεται να προστεθεί ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ ποιοτική τριάδα μεσοεπιθετικά. 

 

Ελβετία

Σταθερά στις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, ο Πέτκοβιτς κοουτσάρει μια καλή φουρνιά Ελβετών με μπόλικο ταλέντο. Είναι η αδικημένη του ομίλου καθώς θα ταξιδέψει για όλα τα παιχνίδια της. 1η αγωνιστική στο Μπακού, μετά στη Ρώμη και έπειτα πάλι στο Μπακού. 

Εκτίμηση: Πέρασε από τον όμιλο και στο euro2016 και στο Παγκόσμιο του 2018, πληρώνει λίγο για να το κάνει και τώρα, αλλά δεν είναι εύκολο. Τόσο οι Ουαλοί, όσο και οι Ιταλοί είναι ομάδες που δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία. Αν δεν ξεφύγει το ματς με τους Τούρκους στο φινάλε, έχει νόημα το under 3,5 γκολ στον όμιλο στο 1.80. 
Στοιχήματα Παικτών: Ταλαντούχα γενιά, αλλά σε κακή φάση. Πολλοί βασικοί αντιμετώπισαν τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, ενώ άλλοι είχαν ρόλο παγκίτη στις ομάδες τους. Δύσκολα εμπνέει κάποιος τη δεδομένη στιγμή. 

 

Ουαλία

Στο Euro2016 πήγε ως μια από τις πιο αδύναμες ομάδες και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Τώρα θα έχει μεγαλύτερη προσοχή από τους αντιπάλους της, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό της. Όχι και ο καλύτερος συνδυασμός. 

Εκτίμηση: Δίνει βάρος στην άμυνα, με σύστημα τριών στόπερ, έχει τσαγανό, ταχύτητα και πάθος στο παιχνίδι της. To 2.75 να είναι εκείνη που θα σκοράρει λιγότερο στον όμιλο μπορεί να συζητηθεί, αφού και στα προκριματικά έβαζε 1,2 γκολ μέσο όρο.
Στοιχήματα Παικτών: Παραμένει ακόμη η ομάδα του Μπέιλ. Αυτόν δίνουν οι στοιχηματικές πρώτο φαβορί σε όλες τις κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων. 

 

Β’ Ομιλος: Δύο γηπεδούχοι και ένα φαβορί 

Τα ματς θα διεξαχθούν σε Δανία και Ρωσία, δύο εκ των τεσσάρων δηλαδή θα έχουν πλεονέκτημα έδρας. 

 

Βέλγιο
Στην προκριματική φάση πέτυχε 40 τέρματα! Ανεβαίνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια και οι βλέψεις του πλέον είναι και προς πλευρά κατάκτησης.
Εκτίμηση: Στο 1,70 να είναι ο νικητής του, μπορούμε να στραφούμε και στο 1η Βέλγιο-4η Φινλανδία ανεβάζοντας την απόδοση στο 2,30.
Στοιχήματα παικτών: Ο πρωταθλητής Ιταλίας Λουκάκου είναι ένα θωρηκτό επιθετικά για το Βέλγιο, δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τους αμυντικούς και το ενδεχόμενο να βγει πρώτος σκόρερ για το Βέλγιο στο 1,85 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

Ρωσία
Με οδηγό την καλή πορεία που έκανε στο Μουντιάλ του 2018, όπου φτασε μέχρι τα προημιτελικά.
Εκτίμηση: Με την πρώτη θέση του ομίλου πιασμένη πιθανότατα από το Βέλγιο, οι Ρώσοι θα παλέψουν για την 2η με τους Δανούς. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στους Ρώσους μιας και επιθετικά διαθέτουν καλύτερες λύσεις έναντι των Δανών με το 3,30 στο να περάσουν ως δεύτεροι να είναι μια επιλογή με ρίσκο μεν αλλά με αξία.
Στοιχήματα παικτών: Ο υψηλόσωμος φορ της Ζενίτ, Τζούμπα είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρωσίας και το 2,50 στο να βγει και ο κορυφαίος της μοιάζει η πλέον λογική επιλογή.

 

Δανία
Η παρέα του Έρικσεν πέρασε με σχετική ευκολία στο Euro ως δεύτερη πίσω από την Ελβετία. Εξαιρετική αμυντικά ομάδα δέχτηκε μόλις 6 γκολ στην προκριματική φάση.
Εκτίμηση: Αμυντικά θεωρούμε ότι είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, έχει αξία το να δεχτεί τα λιγότερα γκολ του ομίλου Β στο 4,00 είναι μια επιλογή υψηλής απόδοσης.
Στοιχήματα παικτών: Ο άσσος της Ίντερ, Έρικσεν εκτελεί τις στατικές φάσεις και τα πέναλτι της ομάδας της Δανίας, το να βγει κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του στο 5,50 είναι μια επιλογή που συνδυάζει λογική και καλή τιμή.

 

Φινλανδία
Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις τις προκριματικής φάσης ήταν η Φινλανδία του Μάρκου Κάνερβα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της να βρεθεί σε Euro αλλά και γενικότερα σε ένα μεγάλο τουρνουά!
Εκτίμηση: Είναι ήδη επιτυχία το ότι βρίσκεται στο Euro 2020, οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι στα μέτρα της και το ενδεχόμενο να ηττηθεί σε όλα τα ματς του ομίλου στο 3,30 του Stoiximan είναι μια επιλογή.
Στοιχήματα παικτών: Ο Τέεμου Πούκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Φινλανδίας πετυχαίνοντας τα 10 από τα 16 γκολ που πέτυχε η ομάδα του στην προκριματική φάση. Το να βγει ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του στο 2,20.

 

Στοιχηματικές Επιλογές για το Euro2020

  • Τουρκία ομάδα με τα περισσότερα γκολ στον Α όμιλο: 5.00 
  • Βέλγιο 1η θέση-Φινλανδία 4η θέση στον Β’ όμιλο: 2.30  

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.