ΦΣ Κοζάνης: Τελευταίος αγώνας κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων με στόχο το θετικό αποτέλεσμα – Ζωντανή μετάδοση του αγώνα



Pre και Post Game Shows από KOZANI FC WEB TV & FLASH TV 

Τον ΑΟ Σελλάνων υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, εντός έδρας στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, την Κυριακή 06.06.2021 – ΩΡΑ 17:00 – (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ LIVE STREAMING) για την 15η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Ο τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού κατάφερε και πέτυχε το στόχο της παραμονής, αλλά η ομάδα με σοβαρότητα και πειθαρχία θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο.

Οι διαιτητές του αγώνα: Διαιτητής: Πολυχρονίου Βασίλειος (ΣΔ Καστοριάς), Βοηθοί: Δημόπουλος Νικόλαος, Δούμτσης Παύλος (ΣΔ Φλώρινας). Παρατηρητής: Διαμαντής Γεώργιος (ΕΠΣ Κοζάνης)

Η Βαθμολογία έως τώρα: 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία 

1 Αναγέννηση Καρδίτσας 35
2 ΑΕ Καρίτσας 32
3 Αετός Μακρυχωρίου 24
4 Εθνικός Κεραμιδίου 22
5 Ατρόμητος Παλαμά 22
6 ΦΣ Κοζάνη 20
7 ΠΟ Φήκης 20
8 Ηρακλής Λάρισας 20
9 ΠΟ Ελασσόνας 16
10 ΑΟ Σελλάνων 16
11 Δίας Δίου 13
12 Ερμής Αμυνταίου 12
14 Οικονόμος Τσαριτσάνης 9
13 ΑΣ Μετέωρα 7
15 Μακεδονικός Φούφα 6

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Γ’ Εθνική (3ος Όμιλος | 15η Αγωνιστική) | Κυριακή 6 Ιουνίου (17:00)

ΠΟ Ελασσόνας  –  ΠΟ Φήκης

Δίας Δίου  –  Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Αναγέννηση Καρδίτσας  –  Ηρακλής Λάρισας

Κοζάνη –  ΑΟ Σελλάνων              

Αετός Μακρυχωρίου  –  ΑΕ Καρίτσας

ΑΣ Μετέωρα  –  Οικονόμος Τσαριτσάνης

Μακεδονικός Φούφα  –  Ερμής Αμυνταίου

Ρεπό: Ατρόμητος Παλαμά  

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή 06/06/2021 και ώρα 17.00 με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ και την τηλεόραση του FLASH, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK. Θα προηγηθεί Pre Game Show ώρα 16.30 και θα ακολουθήσει Post Game Show μετά τον αγώνα.

https://youtu.be/hl7yBljaQwg

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.