Ανοιχτό παράθυρο από Πέτσα για προνόμια στους εμβολιασμένους – Ποια θα είναι



Ανοιχτό «παράθυρο» για προνόμια στους εμβολιασμένος άφησε ο Στέλιος Πέτσας.

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, o Στέλιος Πέτσας, αναζωπυρώνοντας ξανά τη συζήτηση.

Ο Στέλιος Πέτσας, μάλιστα, έφερε και παράδειγμα προνομίων που θα μπορούσαν να δοθούν, όπως η μεγαλύτερη κίνηση εντός κι εκτός επικράτειας και η δυνατότητα επίσκεψης σε χώρους που τώρα είναι κλειστοί.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Σχετικά με τα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 όταν γινόταν ο πρώτος σχεδιασμός ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.

Παράλληλα σημείωσε πως «είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή».

Πηγή: iefimerida.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Ανοιχτό παράθυρο από Πέτσα για προνόμια στους εμβολιασμένους – Ποια θα είναι

  1. Αν έχεις έστω λίγο αξιοπρέπεια, νοιάζεσαι για την υγεία σου και έχεις πίστη στον δημιουργό σου. Όχι στα εμβόλια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Μόνο από αυτήν την δήλωση “προνόμια σε όσους εμβολιάζονται”,σου δημιουργεί μια αηδία μέσα σου και μια απέχθεια σε αυτό το πείραμα άνευ προηγουμένου … Τι άνθρωποι κυβερνάνε θεέ μου.?!
    Τι δεν καταλαβαίνεις νεοέλληνα προσκυνημένε ραγιά?????
    Ξύπνα!!!!
    Και όπως λένε ,
    όλοι , μα πως αν δεν το κάνω δεν θα μπορώ να πάω πουθενά. Τι λέτε ρε ανθρωπάκια που το ταβάνι σας ήταν το βαθούλωμα της πλατείας και ξαφνικά ξύπνησε μέσα σας ο Ευτύχης Μπλέτσας και θέλετε ταξίδια.
    Φόβος φόβος και πάλι φόβος.
    Μην ξεχάσετε το δελτίο των έξι να σας πει τι να κάνετε!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.