Εσώρουχα Brazil για να βγάλεις τη Βραζιλιάνα που κρύβεις μέσα σου!



Μπορεί η εξαιρετική ταινία με τίτλο «Μπραζίλ» στη δεκαετία του 1980 να μην κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αν και ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ, τα εσώρουχα brazil όμως, έχουν εδώ και χρόνια κερδίσει φανατικές οπαδούς και έχουν κατακτήσει τη δόξα.

Η επιτυχία στα brazil εσώρουχα οφείλεται στο ευφάνταστο κόψιμό τους.

Τα brazil εσώρουχα είναι εκείνα που μεταλλάσουν τη γυναίκα της καθημερινότητας, σε φλογερή Βραζιλιάνα που υπόσχεται να ξεσηκώσει τους θεατές στο σαμποδρόμιο!

Η επιλογή, στα γυναικεία σλιπ είναι μια διαδικασία που αν και φαίνεται απλή, εν τούτοις είναι απαιτητική. Το εσώρουχο είναι εκείνο που αγκαλιάζει όλο το εικοσιτετράωρο ένα ευαίσθητο κομμάτι του σώματός μας, άρα θα πρέπει να συνδυάζει την εμφάνιση, την άνεση, την υγιεινή, αλλά και την ανθεκτικότητα.

Τα Sloggi brazil δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά της γυναίκας, καλύπτοντας όλες τις παραπάνω απαιτήσεις.

Κατασκευασμένα από ελαστική δαντέλα, βαμβάκι ή και microfibra μπορούν να περάσουν απαρατήρητα όταν είστε ντυμένη, αφού χάρη στη laser cut τεχνολογία τους δε διαγράφουν κάτω από στενά ρούχα.

Εξαιρετικά άνετα για όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνουν τα ρέστα τους όμως μπροστά στο «ειδικό» κοινό της καρδιάς σας και υπόσχονται να την κάνουν να χορέψει σάμπα μόνο για χάρη σας! 

Η εφαρμογή τους είναι άψογη, ακόμη και μετά από αρκετά πλυσίματα, ενώ παράλληλα δεν ξεφτίζουν, κάτι που πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Η υγιεινή του σώματός σας καλύπτεται αποτελεσματικά, καθώς του επιτρέπουν να αναπνέει.

Παρά το θετικό τους ισοζύγιο, στα μοντέρνα εσώρουχα τα brazil είναι ιδιαίτερα οικονομικά σε σχέση με αντίστοιχα άλλων εταιρειών.

Γιατί η Sloggi ανήκει στις εταιρείες που βάζουν σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών τους και όχι το κέρδος. Έτσι διατηρούν και αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους χάρη στην καλή τους φήμη, τόσα χρόνια τώρα.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μοδάτα σλιπ της Sloggi, κάποιο από τα κλασικά χρώματα λευκό, μαύρο ή μπεζ και ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σας ανάμεσα σε κάτι ρομαντικό ή πιο μίνιμαλ.

Εμείς μπήκαμε στο e-shop anelia.gr και ξενοιάσαμε, γι΄αυτό σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Η περιήγηση στο ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αφού βρήκαμε όχι μόνο μπραζίλ εσώρουχα, αλλά και πλήθος άλλων γυναικείων σλιπ.

Μετά το τέλος της ηλεκτρονικής σας βόλτας είναι βέβαιο ότι θα έχετε ανακαλύψει τα δικά σας brazilian σλιπ στην πιο απίθανη τιμή. Ένα δώρο για τον εαυτό σας ή τη φίλη σας που θα συζητηθεί!