Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Δίκαιο, Οικονομία και Διεθνείς Σχέσεις” από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας



Το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (Δ.Ε.Ο.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τα εργαστήρια του Τμήματος “Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης (Ευρωπαϊκού Επιχειρησιακού και Οικονομικού Δικαίου και Εφαρμογών Φορολογίας, Λογιστικής και Ελεγκτικής)” και “Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Ηθική και Δεοντολογία και Διπλωματία“ διοργανώνουν, τo 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα “Δίκαιο, Οικονομία και Διεθνείς Σχέσεις”. 

Την έναρξη του Συνεδρίου θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος του Enterprise Greece κ. Ιωάννης Σμυρλής, ο Περιφερειάρχης  Δυτικής  Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  κ. Σπυρίδων Μάμαλης. Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

To Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε Facebook και YouTube, καθώς και από την υπηρεσία Δίαυλος.

Για να συμμετάσχετε στο Συνέδριο, πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

Webinar: https://zoom.us/j/95180248356 

Σύνδεσμοι στους οποίους θα μεταδίδεται ζωντανά το Συνέδριο:

YouTube   

Παρασκευή 4/6/2021 10.00 π.μ.: https://youtu.be/kSV8Xxhl9x4 

Παρασκευή 4/6/2021 5.00 μ.μ.: https://youtu.be/giPcXBVDBZ8 

Σάββατο 5/6/2021 10.00 π.μ.: https://youtu.be/Ue14VDTFj2M 

 

Facebook:

 https://www.facebook.com/uowm.gr/live_videos/ 

ΔΙΑΥΛΟΣ

: https://diavlos.grnet.gr/uowm

 

Για να διαβάσετε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.