Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του Συσσιτίου του Δήμου Κοζάνης – Καθημερινή διανομή φαγητού σε περισσότερους από 150 δημότες

Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης. Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη λειτουργία του και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προσφέρει καθημερινά περισσότερες από 150 μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, παραδίδουν καθημερινά μερίδες φαγητού σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης (Δημοτικές Ενότητες: Κοζάνης, Αιανής, Ελίμειας, Ελλησπόντου, Δημ. Υψηλάντη).

Σε αυτή την προσπάθεια στέκονται αρωγοί σύλλογοι, επιχειρήσεις και πολίτες. Σε αυτή την κατεύθυνση το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους παρακάτω για τις πολύτιμες δωρεές για το μήνα Μάιο:

1.Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά)
2.Το αρτοποιείο Γεωργάκας Ο.Ε.(πίτες)
3.Το ζαχαρ/στείο Αμορίνο(πίτες)
4.Τον φούρνο του Κρόκου Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα(ψωμιά)
5.Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες)
6.Το ζαχαρ/τειο «Ρωξανη» που μας προσέφερε γλυκά.
7.Στην μνήμη του Ιωάννου Κωτούλα, μας προσέφεραν τα παιδιά του και οι οικογένειές τους ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.