3+1 προτάσεις ένδυσης από το Bike Station για τη βόλτα σας με το ποδήλατο



Θέλετε ανεξάρτητα με την εποχή η ποδηλασία για εσάς να είναι η καθημερινή σας επιλογή; Τότε αρκεί να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές ποδηλατικής ένδυσης, ώστε να είστε παντός καιρού και πάντοτε σε ετοιμότητα για κάθε διαδρομή.

Κράνος: Η πρώτη σας προστασία!

Τα κράνη ποδηλάτου της Force είναι από τα πιο γνωστά στην αγορά τόσο για το design όσο και για την εφαρμογή και προστασία που παρέχουν στον αναβάτη. Διαθέτουν τεχνολογία κατασκευής in-mold στοχεύοντας στην επίτευξη της μέγιστης ασφάλειας. 

Αδιάβροχα: Ποδηλατοβόλτα ακόμα και με βροχή

Μπουφάν: Το απαραίτητο του χειμώνα

Λεπτό αλλά ζεστό, άνετο και ποιοτικό! Έτσι είναι τα σωστά μπουφάν ποδηλασίας όπως το Jacket Zoro black / fluo της Force που σας προτείνουμε. Είναι κατασκευασμένο από 87% πολυεστέρα και 13% spandex. Διαθέτει συνολικά τρεις τσέπες, αντανακλαστικά στοιχεία και ελαστικό κάτω τελείωμα. Μπορείτε εκτός από online παραγγελία από εδώ να το βρείτε και τηλεφωνικά στο 210 8323308 σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια με το μέγεθος.

Ισοθερμικά: Στεγνή αίσθηση παντού και πάντα!

Το αμάνικο ισοθερμικό της Force δεν έχει ραφές, είναι ιδιαίτερα  άνετο και είναι κατάλληλο για το ποδήλατο αλλά και για οποιοδήποτε άλλο χόμπι. Πολύ ελαφρύ και διαπνέον ποδηλατικό ισοθερμικό κατασκευασμένο από 70% πολυεστέρα, 25% nylon 5% elastan.

Το ισοθερμικό σορτσάκι της Fuse, με ενσωματωμένο pad θα γίνει το πιο άνετο ποδηλατικό σας ρούχο. Η τεχνολογία με την οποία είναι κατασκευασμένο, απομακρύνει την υγρασία άμεσα και σας κρατάει στεγνούς ακόμα και το καλοκαίρι!

Για περισσότερες επιλογές τόσο για τον άνδρα και τη γυναίκα όσο και για το παιδί, η ποδηλατική ένδυση σας περιμένει στο Bike Station, σε προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.