ΑΕΠ Κοζάνης – Θεσπρωτός: 1-1 με φινάλε βγαλμένο από Θρίλερ – ΦΣ Κοζάνης: Τέλος καλό όλα καλά με το 2-2 μέσα στην Τσαριτσάνη



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά ανάμεσα στην ΑΕΠ και τον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Ντινόπουλος στο 89΄άνοιξε το σκορ για την ΑΕΠ Κοζάνης, αλλά ο Σαραντίδης στο 90+3΄ σημείωσε το τελικό 1-1. Για την ομάδα της Κοζάνης χάθηκε μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη της και “ιστορική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στα αλλά ματς από χθες η Βέροια νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ σήμερα ο Πιερικός επικράτησε 3-0 την Καλαμαριά, και η Καβάλα 3-1 της Τρίγλιας. Τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 2-0 την Αριδαία.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο, Λι, (73΄Σέα), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας, (79’ Ντινόπουλος), Ταΐρης, Νικολίτσας, Τρομπούκης, (86 Κυριαλάνης), Φωλίνας.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Γώγος (63′ Πούφλης), Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πέντσας, Σαραντίδης, Σταυρίδης, Γκανσιέρ, (89’ Κατσής) Πατσέκο, Ραμίρεζ.


Η Κοζάνη πήρε αυτό που ήθελε στην Τσαριτσάνη. Τον βαθμό της ισοπαλίας δηλαδή, που της δίνει το δικαίωμα στο τελευταίο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή να σφυρίζει αδιάφορα. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Παπαδόπολο στο 34’ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ η Τσαριτσάνη ισοφάρισε στο 55’ με τον Κωνσταντινίδη. Στο 78΄και πάλι ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας και έβαλε και πάλι μπροστά την Κοζάνη. Στις καθυστερήσεις η Ελασσόνα ισοφάρισε με τον Ντούφα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟ Φήκης-Ατρόμητος Παλαμά 3-1
Ηρακλής Λάρισας-ΠΟ Ελασσόνας 0-1
ΑΟ Σελλάνων-Δίας Δίου 5-0
ΑΕ Καρίτσας-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-3
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Κοζάνη 2-2
Ερμής Αμυνταίου-Αετός Μακρυχωρίου 1-4
Μακεδονικός Φούφα-ΑΣ Μετέωρα 3-2
Ρεπό: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αν. Καρδίτσας 35
ΑΕ Καρίτσας 32
Αετός Μακρυχωρίου 24
Ατρόμητος Παλαμά 22
Εθνικός Κεραμιδίου 22
Ηρακλής Λάρισας 20
Κοζάνη 20
Φήκη 20
ΑΟ Σελλανων 16
Ελασσονα 16
Δίας Δίου 13
Αμύνταιο 12
Τσαριτσάνη 9
Μετέωρα 7
Φούφας 6

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.