Πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία Κυνηγετικών Συλλόγων στην Κοζάνη για το νέο νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ» της Κυβέρνησης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του νέου νομοσχεδίου “ΑΡΓΟΣ” που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης από Κυνηγετικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο μεταξύ άλλων προβλέπεται η στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων άνω του ενός έτους και η απαγόρευση της ερασιτεχνικής εκτροφής. Παράλληλα, παραδίδει τη διαχείριση των αδέσποτων σε αμφιβόλου διαφάνειας “φιλοζωικές” Μ.Κ.Ο., επιχορηγώντας τους.

Σύμφωνα με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης, το Υπουργείο, εάν προχωρήσει στην ψήφισή του θα βάλει τέλος στην εξέλιξη των κυνηγετικών σκύλων και θα θέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στη διεξαγωγή της θήρας.

«Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί για όλους τους κυνόφιλους, φιλόζωους, κτηνοτρόφους, κυνηγούς, κτηνιάτρους και απλούς πολίτες που αγαπάνε τις γάτες τους και τους σκύλους τους “τη μητέρα των μαχών”. Παρόμοιες πρακτικές δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Η επιτυχία των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που διεξάγονται αυτή την εποχή σε όλη τη χώρα, θα δημιουργήσει μία δυναμική που δύσκολα θα αγνοηθεί».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.