Επίσκεψη του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρου Μπιμπίλα με μέλη του πολιτικού Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν στην Βιβλιοθήκη Κοζάνης



Από το προφίλ του προέδρου της Βιβλιοθήκης Κοζάνης Βασίλη Παπαποστόλου:

Με τον πρόεδρο του “Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών”, τον κύριο Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο κύριος Μπιμπίλας, μας επισκέφτηκε στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, μαζί με μέλη του πολιτικού Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν. Ελάχιστα άτομα, χωρίς κανονική ξενάγηση και με πολύ περισσότερους “όρους” απ’ ότι προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία. Πάντα…υπερβάλλουμε λίγο στο θέμα αυτό. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι.

Υ.γ: Δεν ξεχνάμε βεβαίως την…υπόσχεση του προέδρου, πως “όποιος ηθοποιός του Σωματείου “περάσει” από την περιοχή μας, θα κάνει μια μικρή ή μεγάλη στάση και στη Βιβλιοθήκη”.

Εδώ απλά ν’ αναφέρω με μεγάλη μου χαρά, πως όλοι οι φιλοξενούμενοι μας εντυπωσιάστηκαν από το “μεγαλείο” του χώρου και τον πολιτιστικό πλούτο που το κτήριο περιέχει. Και μιλάμε για άτομα που έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Τιμή μας.

Υ.γ2: Ο αγαπητός Σπύρος, είναι ένας εξαιρετικά ευγενής άνθρωπος κι αυτό μας το έδειξε απ’ την πρώτη στιγμή.

Τον ευχαριστούμε πολύ.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.