ΦΣ Κοζάνης: Η νίκη και η παραμονή, η γκολάρα του Μαυρομματίδη και ο Σάκης Ρουβάς με τα αφεντικά της Κοζάνης στον σημερινό αγώνα



Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος από το fonikozanis.blogspot.gr:

Τρία χαρακτηριστικά είχε η σημερινή αναμέτρηση της Κοζάνης, με τον Μακεδονικό Φούφα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Γ Εθνικής. Το πρώτο και πιο σημαντικό ήταν η νίκη που πέτυχε η Κοζάνη με 2-0 ένα αποτέλεσμα που σαφώς ήθελαν όσο τίποτα οι πάντες…

Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι. Το δεύτερο χαρακτηριστικό ήταν πως μετά τη νίκη ουσιαστικά η Κοζάνη ‘εδραιώνει” την παραμονή της στην κατηγορία αν και μαθηματικά χρειάζεται ένα βαθμό στα δυο ματς που απομένουν. Το τρίτο και τελευταίο χαρακτηριστικό ήταν η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά στις κερκίδες του ΔΑΚ Κοζάνης, προσκεκλημένος προφανώς του κ. Πετρόχειλου. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα η Κοζάνη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Γιώργο Μαυρομματίδη με ένα αριστουργηματικό σουτ, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού ο Δινοβίτσης από τα 11 μέτρα ο έγραψε το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα και η βράβευση του κ. Χάϊτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

ΚΟΖΑΝΗ (Κερλίδης): Στόικος, Αλμασίδης,Πιρίτζαους, Σερσέμης, Δινοβίτσης, Τσαγκαλίδης (58’ Μαντώς),, Τσώτσος, Συράκος (72’ Χατζηστεφάνου), Αλεξίου (46’ Παπαδόπουλος.), Μαυροματίδης (46’ Σβίρος) Ιωάννου (23’ Παπαδόπουλος Δ.).

ΦΟΥΦΑΣ (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σωτηριάδης, Ρέλκας,Πάλλας, Ματζόπουλος (78’ Κοντογουλίδης), Καραβίτης, Τοπάλης, Αμαραντίδης,, Σπανδωνίδης (58’ Θεοδουλίδης), Μητσόπουλος (55’ Καραφουλίδης), Χάιτας (63’ Μαρνασίδης)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.