Τον Μακεδονικό Φούφα υποδέχεται την Τετάρτη 26/5 η ομάδα της Κοζάνης – Ζωντανή μετάδοση του αγώνα



Την αξιόμαχη ομάδα του Μακεδονικoύ Φούφα υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης Τετάρτη 26.05 – ΩΡΑ 17:00 – (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ LIVE STREAMING) για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν για τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε η ομάδα να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα (8η θέση-16 βαθμούς-11 αγώνες) και για να δείξει πως μπορεί και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο ελάχιστος διαθέσιμος χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να είναι έτοιμοι για το επικείμενο παιχνίδι, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Μακρυχώρι (2-2), καταναλώθηκε κυρίως με προπόνηση αποκατάστασης και προπόνηση τακτικής με αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου. 

Οι διαιτητές του αγώνα: Διαιτητής: Σουλίδης Ευστράτιος (ΣΔ Κοζάνης), Βοηθοί: Πραχάλης Κωνσταντίνος, (ΣΔ Κοζάνης),  Μπέκας Κωνσταντίνος (ΣΔ Ημαθίας). Παρατηρητής: Διαμαντής Γεώργιος (ΕΠΣ Κοζάνης)

Πριν την έναρξη του αγώνα η Διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνης αποφάσισε να τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα, τον Πρόεδρο του Μακεδονικού Φούφα κ. Χάϊτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η Βαθμολογία έως τώρα: 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία 

1 Αναγέννηση Καρδίτσας 29
2 ΑΕ Καρίτσας 29
3 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 22
4 Ατρόμητος Παλαμά 19
5 Αετός Μακρυχωρίου 18
6 ΠΟ Φήκης 17
7 Ηρακλής Λάρισας 17
8 Κοζάνη 16
9 ΠΟ Ελασσόνας 13
10 ΑΟ Σελλάνων 13
11 Ερμής Αμυνταίου 12
12 Δίας Δίου 10
14 Οικονόμος Τσαριτσάνης 8
13 ΑΣ Μετέωρα 7
15 Μακεδονικός Φούφα 3

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: Γ’ Εθνική (3ος Όμιλος | 13η Αγωνιστική) | Τετάρτη 26 Μαΐου (17:00)

ΦΣ Κοζάνη – Μακεδονικός Φούφα

Ατρόμητος Παλαμά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

ΠΟ Φήκης – Ηρακλής Λάρισας

ΠΟ Ελασσόνας – ΑΕ Καρίτσας

Δίας Δίου – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ερμής Αμυνταίου

Αετός Μακρυχωρίου – ΑΣ Μετέωρα

Ρεπό : ΑΟ Σελλάνων

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνη ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω αυστηρών μέτρων COVID απαγορεύεται η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, μέτρα τα οποία σύντομα ελπίζουμε να αρθούν και να μπορούν να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοι την νέα Κοζάνη ζωντανά στο γήπεδο. Έως τότε μένουμε σπίτι, με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19 και απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας ομάδα ζωντανά.

Η ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, την Τετάρτη 26/05/2021 και ώρα 17.00 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα, θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το WEB TV της ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φιλάθλους από το παρακάτω LINK.

https://youtu.be/Itqe_-HT_mw

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.