“Πληγώθηκε” στο φινάλε η ΑΕΠ Κοζάνης μέσα στις Σέρρες – ΦΣ Κοζάνης: Επιστροφή από το Μακρυχώρι με 1 πολύτιμο βαθμό



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Λίγα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90’, ο Πανσερραϊκός σκόραρε με τον Κόνσι και “έκλεψε” τον βαθμό της ισοπαλίας από την μαχητική ΑΕΠ Κοζάνης. Στα άλλα παιχνίδια, η Καβάλα πέρασε από την Κατερίνη νικώντας με 2-0 τον Πιερικό, η Αριδαία με τη Βέροια έμειναν στο μηδέν, ενώ η Τρίγλια νίκησε τον Θεσπρωτό με 2-1 κάνοντας σπουδαίο βήμα παραμονής.

Ολυμπιακός Βόλου- Καλαμαριά αναβλήθηκε. Το απόγευμα του Σαββάτου 16 ποδοσφαιριστές της Θεσσαλικής ομάδας προσήλθαν στο νοσοκομείo με στομαχικές διαταραχές. Έπειτα από τις απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες, μετέβησαν σπίτι τους για να αναρρώσουν από την γαστρεντερίτιδα.

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (58′ Κόντσι), Κρητικός, Μαρκιόνι (85′ Ολαϊτάν), Μασκανάκης (70′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Γκούρτσας (58′ Πράντο).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο (73′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (68′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (73′ Ντινόπουλος), Νικολίτσας, Ταΐρης, Αιχμαλωτίδης (46′ Βοριαζίδης (86′ Λι), Φωλίνας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Κορωνάς (Πειραιά)


Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, επιστρέφει στην Κοζάνη η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Η Κοζάνη πήρε προβάδισμα στο σκορ με πολύ όμορφο τέρμα του Δινοβίτση, αλλά αρχικά ο Κατσαμάγκας στην εκπνοή του πρώτου μέρους ισοφάρισε σε 1-1 και ο Ζησούλης στο 57’ έκανε την ανατροπή. Η Κοζάνη ισοφάρισε σε 2-2 με τον συνήθη ύποπτο… Ιωάννου στο 72’ όπου και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Κερλίδης)
Στοϊκος, Τσώτσος, (77’ Αλεξίου) Πυρίτζαους, Τσαγγαλίδης, (71’ Παπαδόπουλος Δημ), Αλμασίδης, Σερσέμης, Δινοβίτσης, (77΄Σβίρος), Μπίντσης, Μαυροματίδης, (79 Μαντώς), Συράκος, Ιωάννου (79’ Χατζηστεφάνου)

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας)
Μισυρλής, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, (65’ Μπάρδας), Κουμπούρας, Λεσάϊ, (λ.τ 87 Καλόγηρος), Σιάτρας, Ζησούλης. (87’ Μητάκος) Γκαμπέτας, (81’ Καλτσάς), Κατσαμάγκας, Σέσι. Μαντζάρης (81 Μούξιος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής Λάρισας-Ατρόμητος Παλαμά 2-1
Μετέωρα- Αναγέννηση Καρδίτσας 0-4
Μακεδονικός Φούφα-Δίας Δίου 1-3
Αετός Μακρυχωρίου-Κοζάνη 2-2
ΑΟ Σελλάνων-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1
Ερμής Αμυνταίου-ΠΟ Ελασσόνας 1-0
ΑΕ Καρίτσας- Φήκη 1-0
Ρεπό: Οικονόμος Τσαριτσάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.