Νέος ξενοδοχειακός εξοπλισμός στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας



Σήμερα παραλάβαμε το μεγαλύτερο μέρος του νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το νοσοκομείο μας. Η διαδικασία τοποθέτησης , ξεκίνησε άμεσα από την τεχνική υπηρεσία.

Η αντικατάσταση στους χώρους υποδοχής των ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία, στο ΤΕΠ, στα τμήματα και στους κοινόχρηστους χώρους κρίθηκε αναγκαία διότι το μεγαλύτερο μέρος ήταν σε χρήση από το 1993.

Στη προσπάθεια μας αυτή η οποία ξεκίνησε στο 2ο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς στάθηκε αρωγός ο Δήμαρχος κ. Πλακεντάς Παναγιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενέκρινε άμεσα την πρόταση μας προϋπολογισμού 74,000€ με ΦΠΑ και την ενέταξε προς χρηματοδότηση από τον Ε.Α.Π Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016.

Η συμβολή του Δήμου στην πρόταση μας ήταν καταλυτική που μοναδικό σκοπό είχε την καλυτέρευση των χώρων αναμονής των ασθενών και των συνοδών στο Νοσοκομείο μας .

Γι αυτό και τους απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η προσπάθεια της Διοίκησης είναι συνεχής και αδιάλειπτη που μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη του νοσοκομείου μας μέσα από τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους πολίτες έτσι ώστε το Μποδοσάκειο να αποτελεί το νοσοκομείο αναφοράς για την Εορδαία αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.