ΑΕΠ Κοζάνης: Με παρέμβαση της διαιτησίας χάσαμε από τον Πανσερραϊκό – Περήφανοι για την ομάδα μας, απογοήτευση από συμπεριφορές



Η ΑΕΠ Κοζάνης, έχασε πολύ άδικα τον αγώνα στις Σέρρες, με παρέμβαση της διαιτησίας, όμως οι άνθρωποι μας που βρέθηκαν στο γήπεδο, ένοιωσαν περήφανοι για την ομάδα μας που τιμά την περιοχή μας.

Πραγματοποιήσαμε μια ώριμη εμφάνιση και παίξαμε στα ίσια τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Νεοφώτιστοι στην κατηγορία, με όλα τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, με παιδιά 16 και 17 χρονών στην εντεκάδα και ο… ”μεγάλος” πρωτοπόρος Πανσερραϊκός χρειάστηκε τη βοήθεια των διαιτητών για να μας κερδίσει.

Με παρέμβαση κυρίως του 4ου διαιτητή, Βουρνέλη, η απαράδεκτη διαιτητής Τσιοφλίκη δεν απέβαλε στο 75′ παίκτη του Πανσερραϊκού που “κλάδεψε” παίκτη μας που βρισκόταν μόνος με τον τερματοφύλακα και ετοιμαζόταν να σκοράρει, ενώ στο 94′ σε πέναλτι μας, το οποίο αρχικά υπέδειξε, έδωσε κίτρινη για θέατρο και σφύριξε την λήξη του αγώνα για να μη γίνει κανένα κακό.

Και από τη συμπεριφορά διοίκησης και όποιων φιλάθλων των Σερρών βρίσκονταν στο γήπεδο, μόνο απογοήτευση βγαίνει.

Την ώρα που εμείς με τις λίγες δυνάμεις μας, προσπαθούμε να δίνουμε το παράδειγμα για αλλαγή επιτελους των νοσηρών νοοτροπιών, περιμένουμε μάταια από ιστορικές ομάδες αλλά και από νεαρούς διαιτητές να δίνουν το παραδειγμα.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας.

Δεν μας εκφράζουν τριτοκοσμικές και ανέντιμες πρακτικές.

Θα δώσουμε όμως τον αγώνα μας για προστασία της ομάδας μας και της περιοχής που εκπροσωπεί απέναντι σε όσους δε μας σέβονται και μας θεωρούν αφελείς γιατί επιμένουμε στο τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή μόνο τον ποδοσφαιριστή.

Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια μας, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ευρείας περιοχής μας, τους τοπικούς φορείς αλλά και την ΕΠΣ Κοζάνης, να συμπορευθούν μαζί μας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “ΑΕΠ Κοζάνης: Με παρέμβαση της διαιτησίας χάσαμε από τον Πανσερραϊκό – Περήφανοι για την ομάδα μας, απογοήτευση από συμπεριφορές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.