Συμμετοχή της Καλλιόπης Βέττα στις εκδηλώσεις για την Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συμμετείχε σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Αρχικά, χθες το απόγευμα, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Δήμου Εορδαίας με θέμα «Πτολεμαΐδα: Τόπος μνήμης και διεκδίκησης», όπου απηύθυνε και χαιρετισμό, επισημαίνοντας ότι η μνήμη για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας είναι διαρκής και ανεξάντλητη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα δεινά που επιφέρει ο εθνικισμός, η πατριδοκαπηλία και το μίσος.

Σήμερα το πρωί συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Μνημείο Ποντιακής Μνήμης της Τ.Κ. Σκήτης του Δήμου Κοζάνης ενώ το μεσημέρι παρευρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις απόδοσης τιμής, ενώ κατέθεσε και στεφάνι εις μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας.

Τέλος, την Δευτέρα, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η Εύξεινος Λέσχη με θέμα «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Ημέρες Μνήμης – 3 Ακαδημαϊκοί Συνομιλούν».

Γραφείο Βουλευτή
Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.