ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Προσφορά παιχνιδιών από τα Funny Bunny σε παιδιά οικογενειών που δοκιμάζονται από την πανδημία



Η κοινότητα ανθρώπων της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά καταστήματα FUNNY BUNNY της εταιρίας ΛΙΜΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ για την προσφορά ενός μεγάλου αριθμού καινούργιων παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια αυτά θα φτάσουν και θα δώσουν χαρά σε παιδιά, οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται ακόμη περισσότερο στη διάρκεια της πανδημίας που ζούμε. 

Οι πράξεις αλληλεγγύης, ειδικά αυτές που απευθύνονται σε παιδιά, είναι πράξεις μεγάλες, πραγματικά συγκινητικές και μας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία τους κοινούς μας «εχθρούς».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης και δικούς σας τρόπους συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε: οδός Αγίου Χριστοφόρου 6, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.