Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Κοζάνης για τις δωρεές επιχειρήσεων και φορέων

Το Προσωπικό και η  Διοίκηση και του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης ευχαριστεί 

θερμά τους :

  • Την επιχείρηση «ΛΙΜΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.»,  για την δωρεά του διαφόρων παιδικών παιχνιδιών (παζλ, ξύλινα και επιτραπέζια παιχνίδια), για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.
  • Το Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Φαρμακευτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας (ΣΥ.Φ.ΦΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ΣΥΝ ΠΕ), για την δωρεά του τέσσερις χιλιάδες οκτακόσιες  (4.800,00€) μασκών εις μνήμην του εκλιπόντος Προέδρου του Συνεταιρισμού, του φαρμακοποιού κ. Δημήτριου Δαΐρούση.
  • Το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης «Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΛΟΜ», για τη δωρεά των γονιών, του προσωπικού και της διεύθυνσης του ιδιωτικού νηπιαγωγείου, μίας (1) τηλεόρασης, δύο (2) θερμόμετρων υπερύθρων και ενός (1) οξύμετρο επαγγελματικό, για τις ανάγκες της παιδιατρικής κλινικής.
  • Την Eταιρία «ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΗΣ- ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ»,  για την δωρεά  στο Νοσοκομείο Κοζάνης  χιλίων διακοσίων (1200)  τεμαχίων των 0,5 λίτρων νερό ΖΑΓΟΡΙ.
  • Τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, για την διάθεση  χιλίων (1000) τεμαχίων κιχιά στο Νοσοκομείο Κοζάνης, από την εταιρεία «alfa – A. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ».
  • Την Εταιρία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  για την δωρεά στο Νοσοκομείο Κοζάνης χιλίων διακοσίων (1200) τεμαχίων των 0,5λίτρων νερό.
  • Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την δωρεά ενός container (isobox) το οποίο θα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των μετά covid ασθενών. 

για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν, για τα θέματα υγείας των συμπολιτών μας, προσφέροντας υλικά ή αναλώσιμα στο νοσοκομείο μας για την καλυτέρευση της ποιότητας των υπηρεσιών του στους συνανθρώπους μας.

Εκ της Διοικήσεως

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.