Νέος επικεφαλής της παράταξης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» ο Χάρης Κουζιάκης



Νέος επικεφαλής της παράταξης «Κοζάνη-Τόπος να Ζεις» είναι ο δημοτικός σύμβουλος, Χάρης Κουζιάκης, ο οποίος αναλαμβάνει μετά την παραίτηση του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην δήμαρχος, Λευτέρης Ιωαννίδης, ενημέρωσε την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νούλα Τουμπουλίδου, για την παραίτηση του, ενώ στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε η ανάδειξη του κ. Κουζιάκη στη θέση του επικεφαλής της παράταξης.

Ο κ. Κουζιάκης στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, μίλησε για το ήθος του Λευτέρη Ιωαννίδη, το θάρρος, την θέληση, την πίστη του σε κανόνες, τις ιδέες και την πολύ δουλειά καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος και ως επικεφαλής της παράταξης. Ωστόσο ένταση υπήρξε προς στιγμήν όταν έντονα αντέδρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μαν. Κουτσοσίμος, που έκανε λόγο για μικροψυχία και πολιτική απρέπεια του δημάρχου, Λάζαρου Μαλούτα, καθώς μετά το ευχαριστήριο του Χάρη Κουζιάκη για τον Λευτέρη Ιωαννίδη, λαμβάνοντας το λόγο είπε χαρακτηριστικά, «εντάξει… υπάρχει κι η άλλη οπτική».

ΕΡΤ Κοζάνης – Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.