Νέα δράση της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων



Με αφορμή τους εορτασμούς για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και την επαναλειτουργία τους, η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης συνεισφέρει ενεργά στη διατήρηση και συνέχιση αυτού του θεσμού στη χώρα μας.

Επιθυμούμε με αυτή τη δράση να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μια ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των μουσείων μας και των εργαζομένων τους. Για αυτό σας καλούμε όλες και όλους, να μας εκφράσετε “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ”. Μπορείτε να εκφραστείτε είτε μέσα από ένα σύντομο κείμενο, έκτασης 20 λέξεων, είτε με μία ζωγραφιά ή φωτογραφία συνοδευμένη από έναν τίτλο ή ακόμα και με τραγούδι ή ποίημα (δικό σας ή κάποιο γνωστό αρκεί να αναγράφεται το όνομα του στιχουργού / ποιητή). Η δράση ξεκινά από τις 18 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 28. Μπορείτε να μας στείλετε τις δημιουργίες σας στους λογαριασμούς μας στο Facebook και το Instagram ή στο e mail μας.

Και δεν τελειώνουμε εδώ!

Στις 29 Μαΐου όλες οι δημιουργίες σας θα εκτεθούν στο «Δικός μας Μουσείο» το οποίο θα είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό μας στο Facebook και επισκέψιμο από όλους!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!

E-mail: kozyouth2021@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/kozaniyouth/
Instagram: https://www.instagram.com/youth_koz/
Site-Blog: https://kozyouth2021.wixsite.com/apokria
Σκηνοθεσία: Νίκος Δεληγεωργίδης
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της νόσου COVID-19.
#kozyouth #kozani #museum #internationaldayofmuseums

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.