ΑΕΠ Κοζάνης και Αριδαία κόλλησαν στο μηδέν – Έχασε η Κοζάνη στην Καρδίτσα αλλά είναι ακόμη πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού



Από το blog του Θανάση Τέγου fonikozanis.blogspot.com:

Με το “αγαπημένο” 0-0, η ΑΕΠ Κοζάνης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για την 12η αγωνιστική της Football League. Για τους Πόντιους ίσως ήταν η τελευταία ευκαιρία να διατηρήσουν τις λιγοστές τους ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Η έκπληξη της ¨χρονιάς” έγινε στην Καβάλα όπου η τοπική ομάδα έχασε με 1-0 από την Καλαμαριά. Η Βέροια νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Πιερικός πέρασε από τον Θεσπρωτό νικώντας με 2-0. Χθες ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 της Τρίγλιας.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Μ. Βοριαζίδης (53′ Τσιάρας), Τσικόπουλος (46′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Ταϊρης, Ντούκα (66′ Ντινόπουλος), Πάλλας (66′ Λι), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (53′ Κυριαλάνης), Φωλίνας.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρουπής, Μάνιος (85′ Λουσέρο), Λόμπα, Μανίσογλου (75′ Μεντής), Έππας (90+2′ Τούφας), Ασλαμπάλογλου, Κολτσίδας, Πέττας (85′ Αμαραντίδης), Χατζάρας (46′ Μουτζούρης).


Στην πιο δύσκολη έδρα αυτή της Καρδίτσας, η ομάδα της Κοζάνης, γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0. Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ νωρίς νωρίς, στο 9 λεπτό με τον Χασομέρη, για να διπλασιάσει τα τέρματα της στα μισά του δευτέρου μέρους με τον Αρχοντή.

Παρά την ήττα η Κοζάνη, βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ερχόμενη Κυριακή παίζει και πάλι εκτός έδρας. Αυτή τη φορά θα αγωνιστεί στο Μακρυχώρι Λάρισας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αλ. Κούρτογλου)

Τσάμης, Μπακαδήμας, Γκουγκούδης, Πολίτης, 87′ Τσιρογιάννης), Μπακρατσάς, Νίκιτς, Αρχοντής,(89′ Νώνης) Μπιτελής, Χασομέρης, Λώττας, (87 Κοντοβάς) Τζέκος, (76′ Ξέρας)

ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Κερλίδης)

Στόϊκος, Δινοβίτσης, Σαρηγιαννίδης, (4΄λ.τ. Παπαδόπουλος), Πιρίτζαους, Τσώτσος, Σερσέμης, Μπακάλης, Μπίντσης, (57’ Τσαγγαλίδης), Βούρτης, (57’ Συράκος) Αλεξίου, (70’ Μαντώς), Μαυρομματίδης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη 2-0
Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Σελλάνων 1-0
Ηρακλής Λάρισας – ΑΕ Καρίτσας 1-2
Εθνικός Κεραμιδίου – Οικ. Τσαριτσάνης 1-0
Φήκη – Ερμής Αμυνταίου 6-0
Ελασσόνα – Μετέωρα 1-1
Δίας Δίου – Αετός Μακρυχωρίου 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αν. Καρδίτσας 26
ΑΕ Καρίτσας 26
Ατρόμητος Παλαμά 19
Εθνικός Κεραμιδίου 19
Φήκη 17
Αετός Μακρυχωρίου 17
Κοζάνη 15
Ηρακλής Λάρισας 14
ΑΌ Σελλάνων 13
Ελασσόνα 13
Ερμής Αμύνταιου 9
Οικ. Τσαριτσάνης 8
Δίας Δίου 7
Μετέωρα 7
Μακ. Φούφα 3

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.