Γεωργιάδης: «Τις επόμενες μέρες τα 3.000 ευρώ στα καταστήματα λιανικού εμπορίου της Κοζάνης που ήταν κλειστά τα Χριστούγεννα»



Στην έκτακτη επιχορήγηση των 3.000 ευρώ για τα καταστήματα του λιανεμπορίου της Κοζάνης που ήταν κλειστά την περίοδο των Χριστουγέννων αναφέρθηκε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, έπειτα από ερώτηση του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Σβώλη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε πως τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι 28-30 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση των γυμναστηρίων και των παιδότοπων η οποία θα είναι από 4.000 ευρώ για επιχειρήσεις με έναν εργαζόμενο και έως 17.000 ευρώ για επιχειρήσεις με 9 εργαζόμενους και πάνω.

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Γεωργιάδης: «Τις επόμενες μέρες τα 3.000 ευρώ στα καταστήματα λιανικού εμπορίου της Κοζάνης που ήταν κλειστά τα Χριστούγεννα»

  1. Μπράβο άδωνη και θα σε κάνουμε ενα τραπέζι στην πλατεία με το βαθούλωμα!
    Σε λίγες μέρες του ’21;γιατί εσυ είσαι πολύ φερέγγυος και πολύ αξιόπιστος,ο,τι λες γίνεται αμέσως,εχεις σταθερές ιδέες σ’ όλα τα κομματα που ξημεροβραδιάζεσαι.

    1. Θέλω να ελπίζω πως είναι ειρωνικό το σχόλιο σας… Άδωνης και αξιοπιστία είναι δύο αντίθετες έννοιες……..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.