Σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμός των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας



Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», γνωστοποιείται ότι από την Τετάρτη 19-05-2021, ξεκινά σταδιακά η επαναλειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (ΤΕΙ), με ωράριο λειτουργίας 10:00π.μ – 13:00μ.μ. και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2463022222.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο ιατρεία ανά ειδικότητα την εβδομάδα, με μέγιστο αριθμό ραντεβού ανά ιατρείο, τα δέκα (10) ημερησίως. Η είσοδος των ασθενών από την κεντρική πύλη, θα γίνεται αυστηρώς δέκα λεπτά πριν από το ραντεβού τους, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να πραγματοποιείται η συμπλήρωση της δήλωσης προσέλευσης και ο θερμομετρικός έλεγχος. Υπενθυμίζεται η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Παραμένει σε ισχύ η αναστολή του επισκεπτηρίου για όλους τους νοσηλευόμενους ενώ, κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται το επισκεπτήριο, έπειτα από ειδική άδεια επισκέπτη – συνοδού, για ασθενείς που βρίσκονται σε σοβαρή η κατάσταση.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.