Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την εκτέλεση του έργου για την αποκατάσταση του γεφυριού Σβόλιανης Αγίας Σωτήρας του Δήμου Βοϊου



Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΣΒΟΛΙΑΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ» υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και ο Δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής.

Η παρούσα Προγραμματική Σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 74.400,00 ευρώ, περιλαμβάνει την αποκατάσταση και ανάδειξη του πέτρινου γεφυριού, του περιβάλλοντος χώρου του καθώς και του λιθόστρωτου μονοπατιού γύρω από αυτό.

Η ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αποτελεί στρατηγική κατεύθυνση για την Περιφερειακή Αρχή και μια από τις πολιτικές που θα παρέχουν στοχευμένη στήριξη στην ολοκληρωμένη τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.