DIMKO: Εργαλεία και μηχανήματα από Kraft & Gardena



O εξοπλισμός ενός επαγγελματία ή περιστασιακού χρήστη στα εργαλεία κήπου είναι σημαντικό να επιλέγεται βάσει σημαντικών κριτηρίων όπως είναι η συχνότητα της εργασίας, το διαθέσιμο budget που υπάρχει καθώς επίσης και η δυνατότητα ρεύματος ή μη κοντά στο κτήμα ή τον κήπο.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει εργαλεία βενζίνης, μπαταρίας και ηλεκτρικά για να κάνει ολοκληρωμένα τη δουλειά του και να εξασφαλίσει ότι όλα όσα χρειάζεται τα έχει. Η μεγάλη ποικιλία του Dimko θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτάσεις από περιζήτητα προϊόντα Kraft & Gardena:

Βενζινοκίνητο κονταροπρίονο

Τα βενζινοκίνητα εργαλεία όπως τα κονταροπρίονα βενζίνης είναι τα πιο αποδοτικά και δυνατά. Το κονταροπρίονο της Kraft περιποιείται και κλαδεύει τα ψηλά σας δέντρα σε πολύ μικρό χρόνο και χωρίς να χρειάζεται από εσάς μεγάλη προσπάθεια. Χρησιμοποιείται κυρίως για επαγγελματική χρήση. Είναι πιο ακριβά από τα κονταροπρίονα μπαταρίας και τα ηλεκτρικά και λόγω του κινητήρα χρειάζονται συντήρηση. 

Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο

Εργονομικό και αποδοτικό, με πολλές δυνατότητες, το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο της Kraft που μπορείτε να βρείτε εδώ θα σας προσφέρει άνεση και ταχύτητα κοπής ακόμα και των πιο δύσκολων ξύλων. Δεν απαιτείται κάποια συντήρηση. Αλυσοπρίονα και ησυχάζεις!

Χορτοκοπτικό μπαταρίας

Το κούρεμα του γκαζόν γίνεται παιχνιδάκι, χωρίς να χρειάζεστε πρίζες ή να μπλέκετε με κινητήρες βενζίνης με τα χορτοκοπτικά. Το χορτοκοπτικό μπαταρίας Gardena μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά από μια μικρή συναρμολόγηση. Στην πόρτα σας σε 1-3 ημέρες. 

Για περισσότερα μηχανήματα κήπου και κτήματος, μπείτε στο  Dimko και επιλέξτε το δικό σας, σε προσιτές τιμές και προσφορές. Για συγκεκριμένες ερωτήσεις και απορίες ρωτήστε μας στο 210 9959660.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.