Πολυκατάστημα Δραγατσίκας: Εκπληκτικό 15ημερο προσφορών με έως 50% εκπτώσεις



Εκπληκτικό δεκαπενθήμερο προσφορών με εκπτώσεις έως 30% στο πολυκατάστημα Δραγατσίκας στην Κοζάνη.

Επωφεληθείτε το δεκαπενθήμερο προσφορών στο Πολυκατάστημα Δραγατσίκας στην Κοζάνη και βρείτε τα πάντα για την οικογένεια και το σπίτι με εκπτώσεις έως και 50%.

Πυτζάμες, εσώρουχα, είδη ένδυσης , λευκά είδη, είδη μπεμπέ και πολλά ακόμη επιλεγμένα προϊόντα σε προσφορά.

Το Πολυκατάστημα Δραγατσίκας στην Κοζάνη φροντίζει, ενδιαφέρεται για τον κάθε πελάτη χωριστά, και σέβεται τις διαφορετικές ανάγκες του.

dragatsikas eksoteriki500

ΑΝΔΡΑΣ

Για τον σύγχρονο άνδρα προσφέρουμε επώνυμα εσώρουχα, πυτζάμες, Homewear, πλεκτά, T-shirts και κάλτσες, και πάντα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής.

ΓΥΝΑΙΚΑ

Για την σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι άνετη και θηλυκή όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρουμε εσώρουχα, πυτζάμες, Homewear, κάλτσες και καλσόν. Τώρα μπορείτε να βρείτε και τα μοναδικά Ισοθερμικά εσώρουχα της MINERVA μοναδική ποιότητα και σε καταπληκτικές τιμές.

ΠΑΙΔΙ

Για το «πιο σημαντικό» μέλος της οικογένειας το πολυκατάστημα Δραγάτσικας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από βρεφικά και παιδικά είδη.

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ
Μ. Αλεξάνδρου 8, Κοζάνη
Τηλ.: 24610 33009
www.dragatsikas.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.