Πτολεμαΐδα: Ο 50χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του εδώ και τουλάχιστον δύο μέρες – Τους βρήκε ο θείος του



Εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της και δεν έπαιρνε απάντηση – Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε.

Όπως φαίνεται, το έγκλημα έχει γίνει πάνω από δύο ημέρες, κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή, που θα εξετάσει τις δύο σορούς. Εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της αλλά δεν απαντούσε κανείς, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού και σοκαρισμένος είδε τα δύο πτώματα και δίπλα το φονικό όπλο. Ο θείος του δράστη (αδερφός του πατέρα του) κάλεσε άμεσα την αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή το σημείο έχει αποκλειστεί.

Ο 50χρονος μητροκτόνος φαίνεται πως αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές τι τον οδήγησε να πυροβολήσει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του, που έχει αποβιώσει εδώ και μεγάλο διάστημα, ήταν γνωστός καθηγητής στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ η μητέρα του ήταν συνταξιούχος φιλόλογος.

Από το protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.