Καινούργιες πετσέτες και αξεσουάρ μπάνιου για extra υγιεινή από Guy Laroche



Διαμορφώστε όπως επιθυμείτε το μπάνιο σας βάσει των επιθυμιών, του γούστου σας και του διαθέσιμου budget, χωρίς να αφήνετε απ’ έξω την υγιεινή σας. 

Σας προτείνουμε επώνυμες πετσέτες, μπουρνούζια και αξεσουάρ που θα σας φανούν χρήσιμα στη διαμόρφωση του μπάνιου σας και στη δική σας άνεση.

Πετσέτες μπάνιου

Για ένα απαλό άγγιγμα αμέσως μετά το ντουζ, δεν έχετε παρά να διαλέξετε 100% βαμβακερές πετσέτες.

Οι πετσέτες Guy Laroche, σε σετ των 3 και πετρόλ απόχρωση, είναι μία μοντέρνα και κομψή πρόταση. Βρείτε τις εδώ, online σε πολύ καλή τιμή. Αποτελούν θαυμάσια πρόταση και για δώρο. Στην μεγάλη ποικιλία Karrohome θα βρείτε κι άλλες πετσέτες μπάνιου μεμονωμένες ή σε σετ για να αναβαθμίσετε την συλλογή σας.

Μπουρνούζι γυναικείο στο χρώμα της άμμου

Όσοι είναι οπαδοί του μπουρνουζιού μετά το μπάνιο, έχουν μία μεγάλη συλλογή στο συρτάρι τους. Αν είστε γυναίκα και ψάχνετε άλλο μοντέρνα μπουρνούζια τότε δεν θα πρέπει να χάσετε το comfy sand small θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας ως extra απορροφητικό και πολύ φιλικό στην επιδερμίδα σας.

Πατάκι μπάνιου

Το isolda είναι ένα πατάκι από Guy Laroche που μπορείτε να βρείτε σε διάφορους χρωματισμούς, με δημοφιλέστερες τις γήινες αποχρώσεις μπεζ, πορτοκαλί, καφέ και άσπρο. Δεν τρίβεται, είναι πλενόμενο και πολύ απαλό. Θα διακοσμήσει τον χώρο της υγιεινής σας, εύκολα και οικονομικά. Πατάκια μπάνιου και ζεις μέσα στο στυλ!

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Κarro Ηome  και βρείτε επιπλέον λευκά είδη μπάνιου ώστε να τελειοποιήσετε την αισθητική του, σύμφωνα με το στυλ σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.