Πότε σταματάει τη λειτουργία της η Τηλεθέρμανση Κοζάνης για την τρέχουσα περίοδο



Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών, η τηλεθέρμανση Κοζάνης θα διακόψει την λειτουργία της για την θερινή περίοδο την Δευτέρα 10/05/2020 και ώρα 09:00 π.μ. . Η επαναλειτουργία της εγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στις 15 Οκτωβρίου 2021 για την επερχόμενη περίοδο θέρμανσης 2021/2022.

Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους καταναλωτές για τη συνεργασία μαζί μας, επισημαίνοντας την ανάγκη για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και ρύθμιση των οφειλών, γεγονός που είναι καθοριστικός παράγοντας για την βιωσιμότητα του συστήματος και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό της κοινό, ότι καταβάλλει σε συνεχή βάση κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνέχιση & βελτίωση της λειτουργίας της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους υφιστάμενους όσο και στους νέους καταναλωτές, παρέχοντας στην τοπική κοινωνία σημαντικά οικονομικά & περιβαλλοντικά οφέλη.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

Από την
ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.