Διακοπές ρεύματος την Κυριακή και Δευτέρα 9 και 10 Μαΐου σε τμήμα της πόλης της Κοζάνης, της Σιάτιστας και στην Γαλατινή



Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

Την Κυριακή 09-05-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 07:00 έως 15:00 στις εξής οδούς της πόλης της Κοζάνης:

Φον Κοζάνη από Ο. Γεωργάκη έως τα ΚΑΠΗ, Ο. Γεωργάκη έως την συμβολή με Φαρμάκη, Φαρμάκη έως την Φον Καραγιάννη, Φον Καραγιάννη, Αμφιπόλεως, Αρχή Δημοκρατίας έως το Parking (πρώην βενζινάδικο κου Μπόκα), Παρακείμενου, Ιουστινιανού, Δελμούζου, Λεχόβου, Παπασιώπη.

Την Δευτέρα 10-05-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 10:00 σε τμήμα της πόλης της Σιάτιστας και συγκεκριμένα: είσοδος πόλης από Κοζάνη περιοχή «Γεράνεια», περιοχή δημοτικού σταδίου, περιοχή «Γραβάδικα».

Επίσης, την Δευτέρα 10-05-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 12:30 έως 14:30 στην Γαλατινή.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Δημήτριος ΛΙΑΝΑΣ
Δ/ντής Περιοχής Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.