Τσάντες πολυτελείας και χαρτί περιτυλίγματος: Η Νο1 επιλογή είναι η Chartoplastiki



Βιβλιοπωλεία, super market, καταστήματα με ρούχα, είδη δώρου και πολλοί ακόμα εμπορικοί κλάδοι διαθέτουν μαζί με τα προϊόντα τους τσάντες πολυτελείας και χαρτί περιτυλίγματος ώστε ό,τι προμηθεύεστε να μεταφέρεται εύκολα και με στυλ.

Η εταιρεία Chartoplastiki εδώ και πολλά χρόνια έχει σαν πεδίο εξειδίκευσης την παραγωγή χάρτινων οικολογικών τσαντών, υφασμάτινων και πολυτελείας αλλά και χαρτί περιτυλίγματος. Τις προωθεί σε πολύ καλές τιμές στα καταστήματα και συνεργάζεται μαζί τους σε τιμές χονδρικής. Επίσης εξάγει τσάντες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία και Αυστρία.

Μπορείτε και εσείς να προμηθευτείτε τις τσάντες αυτές σε πολύ καλές τιμές ώστε να εξοπλίσετε καλύτερα την επιχείρησή σας και την εξυπηρέτηση των πελατών σας. 

Τσάντες πολυτελείας

Οι τσάντες πολυτελείας είναι πολύ ελκυστικές για το μαγαζί σας. Αποτελούνται από χαρτί γκοφράτο κορυφαίας ποιότητας, με χωνευτό ιμάντα και επιπλέον κορδέλα για δέσιμο δώρου. Αποκτήστε τη δική σας σύνθεση για το μαγαζί σας, στα μέτρα σας και στις αποχρώσεις που σας εκφράζουν.

Χαρτί περιτυλίγματος 

Συσκευάστε τα δώρα σε ποιοτικά χαρτόνια περιτυλίγματος με δυνατότητες διάστασης του κάθε φύλλου να προκύπτουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μονόχρωμα και εμπριμέ, που δύσκολα σκίζονται από χαρτιά κραφτ. 

Στην μεγάλη ποικιλία Chartoplastiki θα βρείτε τσάντες παντός είδους αλλά και ειδικές συσκευασίες για e-shop ώστε να στέλνετε τα δέματά σας με ασφάλεια. 

Μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια που εμπορευόμαστε από τη Χαρτοπλαστική ή να καλέσετε στα 210 5727471 | 210 5751911 για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε τον τιμοκατάλογο με τις τιμές χονδρικής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.