2+1 ολόσωμες φόρμες για κάθε μοντέρνα γυναίκα



Τα overalls έχουν την τιμητική τους και αυτή την άνοιξη και δικαίως αφού με ένα μόλις item η γυναίκα ντύνεται με φινέτσα και άνεση. Πολύ πιο άνετες από φορέματα και πιο θηλυκές από τις παντελόνες, οι ολόσωμες φόρμες θα ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική.

Με γνώμονα την χαλαρή γραμμή, σας προτείνουμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια για να μπορέσετε να κρεμάσετε στην ντουλάπα σας και να τα φοράτε σε όσες περιστάσεις επιθυμείτε.

Denim ολόσωμη 

Η denim ολόσωμη φόρμα σε άνετη γραμμή, διαθέτει φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, μία πολύ μοντέρνα λεπτομέρεια που έχει έρθει από πέρυσι στην μόδα και μπορεί να φορεθεί για πιο casual look με ένα από τα τοπ μπλουζάκια με κοντό μανίκι. Ολοκληρωμένη πρόταση από 100% βαμβάκι.

Χακί φόρμα με ιδιαίτερη πλάτη

New arrival στο Namaste Fashion, αυτή η χακί κομψή ολόσωμη φόρμα με την ιδιαίτερη πλάτη θα σας ντύσει από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάστε την με αρχαιοελληνικό σανδάλι και φορέστε έντονα αξεσουάρ όπως μακριά σκουλαρίκια! Την θέλετε στην συλλογή σας; Κλικ εδώ.

Jumpsuit με χαμηλό καβάλο

Casual και σε εμπριμέ σχέδιο που θα σας ταιριάξει όποιο κι αν είναι το κούρεμά σας και ο σωματότυπός σας. Η ολόσωμη φόρμα Romano είναι μία εναλλακτική επιλογή της κλασικής ολόσωμης φόρμας σε κάτι πιο άνετο και cool! Από 70% βισκόζη και 30% λινό.

Αν η φόρμα σας είναι πολύ ανοιχτή με ντεκολτέ, ωστόσο θέλετε να την μεταμορφώσετε σε ένα πρωινό outfit δεν έχετε παρά να την συνδυάσετε με ένα τοπάκι και τα sneakers σας.

Το Sensano top είναι πολύ καλή επιλογή γιατί μπορεί να φορεθεί και σκέτο λόγω της κομψής πλάτης του. 100% βαμβακερό top μπλουζάκια και ιδανικό για πολλούς συνδυασμούς.

Συνδυάστε τις αμάνικες ολόσωμες της συλλογής Namaste με oversized κολιέ και χρωματιστές τσάντες για να ολοκληρώσετε το look σας.

Μπείτε στο e-shop από το namestefashion.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.