Σύγχρονες εκτυπωτικές λύσεις για τις αυτοκόλλητες ετικέτες – stickers των προϊόντων σας



Στην Romvospack θέλουμε κάθε προϊόν σας να έχει τον δικό του χαρακτήρα! Αυτό σημαίνει ότι και οι αυτοκόλλητες ετικέτες και τα stickers θα πρέπει να είναι εξατομικευμένα και δουλεμένα προσεκτικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Απασχολούμε προσωπικό καταρτισμένο που δουλεύει έναν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, αυτοματοποιημένο, με δυνατότητες παραγωγής 5.000.000 ετικετών την ημέρα!

Εκτύπωση σε πολλές επιφάνειες πρώτης ύλης

Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί & πλαστικό PP/PVC, unsupported films όπως: αλουμίνιο, PP/PE, καθώς και μη αυτοκόλλητο χαρτί & χαρτόνι από 90 εως 400 γρ. πάχος, σε wide format από 100 mm εως 450 mm πλάτος.

Full High Definition

Είναι η τεχνολογία που εγγυάται ένα αποτέλεσμα άρτιο και στοχευμένο. Η Full High Definition είναι τόσο ποιοτική και εξειδικευμένη όσο και η βαθυτυπία ή η ψηφιακή εκτύπωση. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μακέτα που δημιουργούμε από την αρχή απεικονίζεται άψογα πάνω στην ετικέτα με φανερές λεπτομέρειες που προσελκύουν τον αγοραστή.

  • Άψογη εικαστική ευκρίνεια
  • Έξυπνες αντιθέσεις
  • Στοχευμένη επιλογή αποχρώσεων 

…σε χαμηλό κόστος

Μερικές από τις δυνατότητές μας 

Προσφέρουμε μοναδικές λύσεις στις αυτοκόλλητες ετικέτες για κάθε βιομηχανική εφαρμογή. Εκτυπώνουμε σε αυτοκόλλητο τόσο σε χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες όσο και σε ποτά ή φαρμακευτικά προϊόντα, ακόμα και σε γαλακτοκομικά κ.τ.λ.

Γιατί Romvospack;

  • Σε 48 ώρες παράδοση υπό προϋποθέσεις
  • Επίπεδο Full High Definition
  • Καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών από Ευρωπαϊκούς οίκους
  • Προσιτές τιμές και προσφορές 

Δείτε πολλά από τα projects μας και τις αυτοκόλλητες ετικέτες – stickers από την Romvos Pack και ζητήστε προσφορά χωρίς δεσμεύσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.