Απολογήθηκαν οι 2 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 53χρονου άντρα σε διαμέρισμα της Κοζάνης – Τι αποφάσισε Εισαγγελέας και Ανακριτής



Στον Ανακριτή Κοζάνης οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαΐου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία ενός 53χρονου άντρα από τον Κρόκου, πράξη η οποία τελέστηκε την Μεγάλη Πέμπτη εντός διαμερίσματος της Κοζάνης.

Ο 51χρονος άντρας και η 48χρονη γυναίκα αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε ανθρωποκτονία αντίστοιχα.

Με κοινή απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, η 48χρονη Μ.Γ. αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ ο 51χρονος Ν.Ν. κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, κατά την απολογία του ο 51χρονος άντρας αποδέχτηκε την πράξη του πλην όμως ο ίδιος επικαλέστηκε ότι αυτή τελέστηκε εν βρασμό ψυχικής ορμής και όχι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ εξετάζεται το γεγονός για την χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.