Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας: Πληροφορίες για τις εγγραφές στην Α΄ Γυμνασίου



Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των τελειόφοιτων μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού να το γνωρίσουν και να το επιλέξουν για τη φοίτηση των παιδιών τους στην Α΄ Γυμνασίου της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Για να γίνει αυτό οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ Δημοτικού που ενδιαφέρονται, πρέπει να καταθέσουν αίτηση εγγραφής από 10 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΪΟΥ 2021 στο σχολείο ηλεκτρονικά στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή mousikoscholeiosiatistas@gmail.com . Την αίτηση μπορούν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και σχετικά με το σχολείο, τη λειτουργία και τις δράσεις του, μπορούν να ενημερωθούν τηλεφωνικά (στο τηλέφωνο 2465023461) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και με email στις παραπάνω διευθύνσεις. Επίσης εφόσον το επιθυμούν, μπορούν, κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού, με τη χρήση πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης να συνομιλήσουν διαδικτυακά με τη Διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου, να παρακολουθήσουν υλικό σχετικό με την υποδομή και τις δράσεις του σχολείου και να επιλύσουν απορίες τους σχετικά με τη σχολική καθημερινότητα.

Αν κάποιοι δυσκολεύονται με τον ηλεκτρονικό τρόπο, μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά στο σχολείο στη διεύθυνση: Πλατεία Παύλου Μελά, 50300, Σιάτιστα.

Το Μουσικό Σχολείο δημιουργήθηκε όταν η μουσική επιστήμη και τέχνη συνάντησε το δημόσιο σχολείο και έγινε μέρος της σχολικής καθημερινότητας. Για το λόγο αυτό απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.