Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο της εκπόνησης Κυκλοφοριακής Μελέτης για την βελτίωση της κυκλοφορίας και στάθμευσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας



Ο Δήμος Εορδαίας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εκπόνησης Κυκλοφοριακής Μελέτης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην Πτολεμαΐδα.

Αντικείμενο της μελέτης, αποτελεί η συλλογή στοιχείων που αφορούν τα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά, τη στάθμευση οχημάτων, την επαναξιολόγηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων στο σύνολο της περιοχής σε καθορισμένους κόμβους και διασταυρώσεις, καθώς και τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης.

Στόχος της διαβούλευσης είναι η καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών, σχετικά με τα δύο εναλλακτικά σενάρια κυκλοφοριακής οργάνωσης και τα προτεινόμενα από αυτά επιμέρους μέτρα/ παρεμβάσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας www.ptolemaida.gr και να ακολουθήσουν τον αντίστοιχο σύνδεσμο, για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Καταληκτική ημερομηνία της δημόσιας διαβούλευσης είναι η Δευτέρα 10-05-2021.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.