Αυτό είναι το προτεινόμενο ωράριο των καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Από τις 19-04-2021 η αγορά μας θα λειτουργήσει αποκλειστικά με την μέθοδο του Click away. To προτεινόμενο ωράριο είναι το παραπάνω.

Όσον αφορά στα self tests, αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι ότι για τους εργαζόμενους είναι υποχρεωτικό και μπορούν να το προμηθευτούν από τα φαρμακεία δίνοντας τον ΑΜΚΑ τους. Αυτό μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (ως πρώτη μεταβατική περίοδος) και να δηλώσει το αποτέλεσμα μέχρι και την επόμενη Κυριακή. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρξει μεγάλη προσέλευση και συνωστισμός την Δευτέρα 19-04-2021.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ δεν διευκρινίζεται τι θα ισχύσει για τους εργοδότες αλλά και για τους Α’ βαθμού συγγένεια (σύζυγος ή τέκνα) που μπορεί να εργάζονται χωρίς όμως να εμφανίζονται στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Αυτές οι διευκρινίσεις θα βγούν εντός της εβδομάδας οπότε και θα σας ενημερώσουμε. Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να αισθάνεται πιο σίγουρος και ασφαλής το self test πωλείται στα φαρμακεία και μπορεί να το προμηθευτεί ο καθένας στην τιμή 6-6,50 Ευρώ.

Ευχόμαστε σε όλους υπομονή, καλή αρχή και καλή δύναμη!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.