Η ΑΕΠ Κοζάνης εύχεται καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ομάδας της Κοζάνης – Ευχαριστήριο του προέδρου ΦΣ Κοζάνης Χρήστου Πετρόχειλου

Η ΑΕΠ Κοζάνης, εύχεται καλή επανεκκίνηση στο Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ, με ξεκίνημα την Κυριακή, 11 Απριλίου, στην Καλαμπάκα!

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι, κάθε επιτυχία των σωματείων μας, δίνει μια ελπίδα ζωής στους κατοίκους της ευρείας περιοχής μας και κουράγιο στη νεολαία μας.

Καλή επιτυχία λοιπόν στο Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ, στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Μετέωρα.


Ευχαριστήριο προς την ΑΕΠ Κοζάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης παίκτες, τεχνικοί και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τους ανθρώπους της ΑΕΠ Κοζάνης για τις θερμές ευχές τους.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ομάδα τη ΑΕΠ εκπροσωπεί την περιοχή μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League και της ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία.

Όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και την βελτίωση του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας.

Ως νέος Πρόεδρος μαζί με την νέα Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτόν τον αγώνα.

Με εκτίμηση 

Χρήστος Πετρόχειλος

Πρόεδρος ΦΣ Κοζάνης


Ευχαριστήριο προς Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές ΦΣ Κοζάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης παίκτες, τεχνικοί και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του ΦΣ Κοζάνης.

Οι ευχές σας έχουν ιδιαίτερη σημασία για όλους τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια του ΦΣ Κοζάνης. Μεγάλη είναι και η ηθική ικανοποίηση γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στο έργο που επιτελούμε. 

Είμαστε ευγνώμονες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για την αναβάθμιση, την ανάπτυξη και την βελτίωση του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας.

Ως νέος Πρόεδρος μαζί με την νέα Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης, δηλώνω ότι θα είμαι συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτόν τον αγώνα.

Με εκτίμηση 

Χρήστος Πετρόχειλος

Πρόεδρος ΦΣ Κοζάνης

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.