Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη την επίθεση στην Ιωάννα



H νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της

Την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ομολόγησε η 35χρονη. Συμπληρωματική απολογία έδωσε ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, η μοναδική κατηγορούμενη στην υπόθεση, η οποία είναι ήδη προφυλακισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ότι υποστήριξε πως ο λόγος της επίθεσης με το βιτριόλι ήταν ότι τη θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές όπου κρατείται από τις 16 Ιουνίου. Είναι η πρώτη φορά που η 37χρονη κατηγορούμενη ανοίγει τα χαρτιά της, καθώς τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα. Στη συνέντευξή της είχε πει, μεταξύ άλλων: «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε. Είχα την αίσθηση πως εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω, πως φεύγει η ζωή μου και ένιωθα αβοήθητη και ανήμπορη».
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μάλιστα, είχε συνεχίσει στην περιγραφή της ότι: «Φώναζα “Βοηθήστε με, καίγομαι, πεθαίνω”. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να αντέξω, να παλέψω για να μη χάσω τις αισθήσεις μου. Μέσα στον πανικό μου, έναν πρωτόγνωρο πανικό και απελπισία, ένιωθα πως είμαι η μόνη που μπορούσα να με βοηθήσω» δήλωσε η Ιωάννα, περιγράφοντας τις πιο έντονες αναμνήσεις εκείνης της ημέρας».

Από το ethnos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.