Σε εξέλιξη η έρευνα πεδίου για τη βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Κοζάνης

Στελέχη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021, στη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους, για να πραγματοποιήσουν έρευνα πεδίου. Στόχος η συλλογή εμπειρικών δεδομένων από πολίτες, οι οποίοι επισκέπτονται τη λαϊκή αγορά, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων λειτουργιών στις λαϊκές αγορές του Δήμου Κοζάνης.

Το “παρών” στη διαδικασία έδωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Κυριακίδης, επισημαίνοντας τη σημασία της εν λόγω έρευνας για την βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα, τίθενται ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου, ενώ το δείγμα των πολιτών είναι τυχαίο και δεν θα καταγράφονται προσωπικά στοιχεία.

Στόχος της εμπειρικής αυτής έρευνας, είναι η αποτύπωση των συνθηκών, των αδυναμιών και των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Αντίστοιχη έρευνα πεδίου θα πραγματοποιηθεί και στις λαϊκές Σταμκίδη και Σκ’ρκας την Τρίτη 8 Απριλίου 2021.

Επιπλέον, ενθαρρύνουμε τους πολίτες να συμμετέχουν ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο, συμπληρώνοντας ακολουθώντας το σύνδεσμο:

https://forms.gle/cbQFw3WYXSxwo13s9

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε εξέλιξη η έρευνα πεδίου για τη βελτίωση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.