Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Ο Αγώνας για την Ελληνική Ανεξαρτησία: Ο ρόλος της Φιλικής Εταιρίας» από την Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης



Το πρόγραμμα της εκδήλωσης  «Ο Αγώνας για την Ελληνική Ανεξαρτησία: Ο ρόλος της Φιλικής Εταιρίας» της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης σε συνεργασία με το «Εργαστήριο Πολιτιστικής Κληρονομίας  και Ιστορίας» του τμήματος  «Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας»,  την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, στις 19:00, η οποία θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM και LIVE στο FACEBOOK της σελίδας της Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης.

-Πρόγραμμα εκδήλωσης «Ο Αγώνας για την Ελληνική Ανεξαρτησία: Ο ρόλος της Φιλικής Εταιρίας»-

Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

 «Δράσεις εθνικής εμβέλειας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»- Νίκη Πλιάκη, απόφοιτη τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Ιονίου Πανεπιστημίου.

 «Ο Αγώνας για την Ελληνική Ανεξαρτησία: Ο ρόλος της Φιλικής Εταιρίας»- Δρ Μ. Μινώτου, μόνιμη Λέκτορας, Θεσμοί Διοίκησης και Παραγωγής Αρχείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, του τμήματος «Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, πρώην Διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους.

«Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν» Διονύσιος Σολωμός– Σοφία Σωτηροπούλου, φοιτήτρια τμήματος Φιλολογίας, ΑΠΘ

 «Πολιτιστικοί οργανισμοί: Σημεία συνάντησης με την μνήμη»- Κορίνα Χατζηπαναγιωτίδου, Πολιτιστική Διαχειρίστρια, MSc, ΜΒΑ

Συζήτηση- Ερωτήσεις 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.