Λ. Ιωαννίδης για Ενεργειακές Κοινότητες: «Ο κ. Σημανδράκος πιστεύει πως μπορεί να βρει διέξοδο συσκοτίζοντας απλές βασικές έννοιες»



Από το προφίλ fb του Λευτέρη Ιωαννίδη:

Ενώ τα σύννεφα πάνω από τους επικεφαλής της Τριανδρίας (Μαλούτας, Μιχαηλίδης, Σημανδράκος) πυκνώνουν σχετικά με τις ‘επιχειρηματικές’ τους εμπλοκές, προ λίγων ημερών ο πρώην Δήμαρχος κ. Κουκουλόπουλος τους άφησε εκτεθειμένους, ο κ. Σημανδράκος πιστεύει πως μπορεί να βρει διέξοδο συσκοτίζοντας απλές βασικές έννοιες.

Όπως είπα και στην σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πρωτοβουλία για την σύσταση ανοιχτών Ενεργειακών Κοινοτήτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αφορά όλους τους πολίτες της περιοχής, έχω ήδη ενημερώσει τον Δήμαρχο προτείνοντας την ενεργό συμμετοχή και του Δήμου Κοζάνης.

Επειδή τα όσα παραθέτει στην ανάρτηση του ο κ. Σημανδράκος είναι ανακριβή και σοβαρά τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα προκαλέσω σχετική συζήτηση ώστε να διευκρινιστεί η διαφορά μεταξύ της συμμετοχής σε ανοιχτές Ενεργειακές Κοινότητες μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στη συμμετοχή αιρετών σε επιχειρηματικές δραστηριότητες που προκαλούν ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.