Με την Εθνική Ομάδα TAEKWONDO η αθλήτρια Χριστίδου Γραμματική στο European Senior Championships – World Taekwondo G-4 2021



Στις 6 Απριλίου θα αναχωρήσει με την Εθνική Ομάδα TAE KWON DO,η αθλήτρια του συλλόγου, μας Εορδαική Δύναμη, Χριστίδου Γραμματική προκειμένου να συμμετάσχει στο European Senior Championships- World Taekwondo – G-4 2021 το όποιο θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας από 8 έως 11Απριλίου 2021.

Στο παραπάνω πρωτάθλημα συμμετέχουν 362 κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν μία θέση στο βάθρο.

Η αθλήτριά μας θα αγωνιστεί στα 73+ και αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στον μεγαλύτερο σύλλογο της Σερβίας Taekwondo club Galeb είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις υψηλές προκλήσεις που θέτει ένα πρωτάθλημα αυτού του επιπέδου.

Να σημειωθεί ότι στη προετοιμασία αυτή πήραν μέρος Ολυμπιακές και Προολυμπιακές ομάδες από Ευρώπη και Αμερική.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας Χριστίδου Γραμματική αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που πλαισιώνουν την Εθνική μας Ομάδα.

Από την Εορδαϊκή Δύναμη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.