Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στους Δήμους Βελβεντού και Σερβίων



Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 20666/18.3.2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν:

Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός δημόσιων, δημοτικών, ιδιωτικών, τραπεζικών καταστημάτων και οικιών από την 8η πρωινή ώρα της 23/3/2021 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25/3/2021.

Φωταγώγηση και διακόσμηση δημόσιων, δημοτικών, ιδιωτικών, τραπεζικών καταστημάτων και των κεντρικών δρόμων και πλατειών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.

Πέμπτη 25η Μαρτίου 2021

ΩΡΑ 08:00 `Έπαρση Σημαίας στην κεντρική πλατεία. Χαιρετισμός της ημέρας με κωδωνοκρουσίες.
ΩΡΑ 10:00 Τέλεση δοξολογίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η οποία θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. (Χωρίς τη συμμετοχή κοινού και μαθητών)
ΩΡΑ 11:00 Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων από:   

1. Δήμαρχο, 

2. Πρόεδρο Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Βελβεντού ,

    χωρίς την παρουσία κοινού

ΩΡΑ 18:30 Υποστολή Σημαίας.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας, η  μαθητική παρέλαση και οι εορταστικοί χοροί  δεν θα πραγματοποιηθούν .

Ο Δήμαρχος

Μανώλης Κ. Στεργίου


Δήμος Σερβίων: Το πρόγραμμα του εορτασμού της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821

Ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου συμπίπτει φέτος με τη συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την Επανάσταση του 1821. Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα για τις φετινές εκδηλώσεις με στόχο την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID-19. 

Το πρόγραμμα εορτασμού που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Σερβίων σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις περιλαμβάνει:

  • Από ώρα 8:00 π. μ. της 23ης Μαρτίου 2021 γενικό σημαιοστολισμό όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ.
  • Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες  της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.
  • Τέλεση  Δοξολογίας  την 25η Μαρτίου 2021 στην Αγία Κυριακή Σερβίων.

Οι καταθέσεις στεφάνων πρόκειται να πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων, υπό την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Οι  πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων θα παραστούν στην τέλεση της Δοξολογίας στην εκάστοτε τοπική κοινότητα.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.