«Δημιουργία και μοντάζ βίντεο»: Πραγματοποιήθηκε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς από τη Διεύθυνση Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

2η Θεματική ενότητα επιμορφωτικών σεμιναρίων

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου 2021 το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο,που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας μέσω των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας, για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Η 2η θεματική ενότητα αφορούσε την «Δημιουργία και μοντάζ βίντεο» και παρουσιάστηκαν οι βασικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, ήχου και μοντάζ. Εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο εκπαιδευτικός πληροφορικής του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Φλώρινας, Γεωργίου Σωτήρης.

Το σεμινάριο έχει καταγραφεί και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στον κανάλι των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ στο YouTube.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.